Bejelentéssokoldalú kreativitás
Alaposan, szívvel-lélekkel, csak így érdemes...

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Figyelem az Isteni Rend működését, és ámulok a tökéletességen. Látom ahogy jön hullám hullám után, és én egyre közelebb kerülök valódi lényemhez, ami a szeretet. Most, hogy végigjártam a magyar Camino del Amor - A Szeretet útja zarándoklatot igazán kitoltam a határaim: más szemmel nézem az életet, az enyémet és másét is. Igenis vállalnom szükséges azt, aki vagyok, úgy ahogy vagyok, és közben figyelni a szívem hangját, és követni. Továbbá elengedni, hogy féljek megmutatni magam: tehetségem, erőm, küldetésem. Azt hiszem a zavar eddigi oka az volt, hogy feszengtem, ahelyett, hogy kiálltam volna és azt mondtam volna: " Szia! Andrea vagyok! Energiaközvetítő, különféle módon jöhet rajtam keresztül az Isten áldása feléd, ha szeretnéd és kéred! Van kedved kikutatni, hogy mit adhatunk egymásnak? Mert az, hogy találkoztunk, felveti ennek a lehetőségét!" Valahogy így...Van "szerszámkészletem" és azt a szerszámot veszem elő- azt a képességet- , amit a helyzet kér, vagy egy újabbat, ami segít továbblépni. Mindenkiben sokféle lehetőség rejlik, a kérdés csak az előhívjuk-e és engedjük- e érvényesülni? Én engedtem...

A honlapom a "szerszámkészletem" mutatom be. A kérdés már csak az: van-e ezek között olyan, ami a hasznodra válik, jobbá teszi az életed, előreviszi fejlődésed...Mert mit ér a szerszám, ha nincs használatban? Ha úgy érzed, hogy jó lenne szót váltanunk, akkor kérlek keress meg elérhetőségeimen! Köszönöm és jó nézelődést kívánok! 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!